25 mars 2009

Ett lite kort hallå på Er!
Nu verkar datorn fungera hyfsat igen men den trådlösa funktionen "mekar" jag med ännu.
Skam den som ger sig säger jag bara...här har ägnats otaliga timmar av min lediga tid till att starta upp eländet på nytt och lite lätt enveten och nyfiken som jag är så har jag mixtrat själv.
Triumfen var stor i går förmiddag då Google flimrade fram för ögonen och att "kommunikationen" var öppen igen.

Nu är målet att kunna sitta där jag har lust...alltså få igång det trådlösa. För tillfället så sitter jag på hallgolvet med ryggen lutad mot elementet. Gott en morgon som denna då kylan spelar oss spratt igen...-8 då jag vaknade...men solen lyser så kanske att värmen kan trolla fram vårkänslorna under dagen.

En hel det små lådor med sådder står nu på plats i fönstren och det mesta har grott.
Pelargonsticklingar är tagna och de flesta "gamla" pelargoner är omplanterade i ny härlig jord.
I rabatterna blommar Krokusar och Snödropar sedan ett bra tag nu och mot söderväggen har Lungörten så smått börjat blomma. Så även om snö och kyla spelat oss spratt ett par dagar nu så vet vi att våren nästan är här på riktigt.


Bara en bild!

Lyckdes med att "rota" fram alla gamla bilder som jag trott hade försvunnit med "datakraschen"...och eftersom jag paralellt med denna dator fått igång en den stora stationära ska jag försöka leta runt i den efter andra bilder som om jag har tur ligger kvar. Jag lär mig en massa på att "meka" på detta viset.

Något som jag framförallt lärt mig är att se till att få till en Backup på skiva plus att se till att överföra bilderna till någon annan enhet så fort de kommit på plats från kameran.

Nu är det slut för nu men det ser ljust ut för mer bloggeri från mig
framigenom.

Ha det gott i vårvädret på Er Alla!