8 januari 2012

 Så där...då har vi hela härlig julen bakom oss och nu bär det iväg mot ljusare tider. Helgerna har flutit på i en behaglig lunk och vi har haft förmånen att ha vår son hemma.
Han for i väg till Georgien i somras och ska vara kvar där fram till juli i år, han och flickvännen har fått möjligheten att åka som volontärer till detta något lite "udda" land.
Hemresan över jul var inte planerad från början men jösses vad kul det var att få se honom IRL och inte bara via datorn och Skype. 
Helgen har bjudit på vinterväder med frost (ja inte lördagen då som var lika grå och mild som den övriga vintern hittills har varit) och klar luft - ena dottern och jag  ute på promenad och kameran fick hanka på.
Nu börjar den "långa väntans tid" igen och det som först kommer oss till mötes är ljuset...Sååå jag längtar...och snart märker vi av det - ljuset alltså.
Alldeles strax så ska de första små fröna ner och ett tu tre så drar det igång igen. Trädgårdsåret innehåller egentligen inte så värst mycket tid för vila eller är det är jag som blir äldre och tycker att tiden bara går fortare och fortare...hm...

Ha det Gott och Kram på Er!

4 kommentarer:

~ Eva ~ sa...

Gott att se Dej här igen Malin...och alla dessa underbara bilder Du bjuder på ~~~

Kramen från Eva

Jord under naglarna sa...

Ja, nu går vi mot en ny trädgårdssäsong! Även om jag är plågsamt medveten om vad tiden mellan vinter och vår kommer att gå långsamt här uppe.
Nu njuter jag av snö och skidåkning, men planerar in en liten fröbeställning inom kort. :)

God fortsättning på det nya året!

Elzie sa...

Vilka underbara bilder du visar. Du är verkligen duktig med kameran.
Hoppas du har en fin kväll.
Kram Elzie

karina sa...

Hejsan!
Skype är allt bra och så roligt att se barnbarnet när man pratar med henne. Tänk att när jag föddes fanns inte ens TV i Sverige och jag tycker inte att jag är speciellt gammal 57år. Mycket tycker jag är överdrivet, men det är väl så med oss som inte är uppväxta med en telefon i byxfickan och alltid tillgänglig. Ja nu börjar det bli dags att gå igenom frösortimentet och sen börjar allt omigen, så roligt. Ha det gott, Karina.