14 februari 2009

Hej alla glada och goa bloggare - livet lever väl med mig.
Tyckte det var dags att ge ifrån mig ett litet livstecken så här på Valentin-dagen.
Vi har haft två helt underbara soliga dagar med dagsmeja och lite takdropp, ja så värst mycket snö är det inte att tala om men lite vitt ligger det på marken.


Jag har bekymmer med H - dvs varje gång som jag ska använda H måste jag trycka extra hårt...töserna har använt min dator väldigt flitigt och tydligen så är just en mycket attraktiv bokstav...Har försökt peta tillbaka det till sin plats men utan något större resultat.
Just för kvällen är de inte hemma så jag har kunnat sitta i godan ro med datorn och snurrat lite här o var.

Hundlivet är en vana nu...förrutom kloklippning - då gråter vovven och är helt galen.
Dagliga promenader och massor av frisk luft är ett klart plustecken. Hon har blivit riktigt go kompis med katterna och speciellt då Sallykatten, de kan leka långa stunder ihop för att sedan bli liggandes tätt ihop i någon fåtölj.

Lite fröer är nerpillade - har satt en ny omgång med Kronärtskockor som jag hade sådan tur med för några år sedan...hittills ser det ut att gå bra och varenda litet frö har kikat upp.
Stark Chili är i jorden men där går det lite mera trögt...värme under fötterna har de men jag får ge mig till tåls ett slag till.
Ska försöka begränsa mig med frö i år för jag har en massa idéer på omändringar i trädgården...Land som ska flyttas respektive läggas igen...Såg en sådan fin sittplats på bild i "Allers trädgårdstidning"...en sån vill jag ha...känns som om jag har ett stort behov av sten och grus detta året...men än så är det vinter...men vad jag längtar...

Har inga nya bilder med den här gången utan några bilder från i våras har plockats fram...ja inte den kalla och snöiga backen då, den är från i år...Vinter är det...


...men snart så...


...spricker hela härligheten ut i rasande fart.

Snödropparna blommar längst med solsidan och alldeles snart kommer den första gula Krokusen att visa sig...Går en vända runt huset varje dag och kikar efter små tecken.
Julrosorna har satt igång att blomma...de har haft knoppar sen i julas...Kan inte nog förundras över dessa blommor...så vackra...

Ha det nu riktigt Gott allihop så hörs vi snart igen!

14 kommentarer:

Ronja sa...

Mmm... längtar verkligen efter våren. Men det är ganska OK nu när det är vitt och som idag när solen sken för fullt.

Jag har flyttat tillbaka till min gamla blogg http://hundramiljoner.blogspot.com.
Du får gärna titta in!

Kram från Ronja :)

EVA sa...

Så gott att du visar dej här ibland, saknar dej verkligen...


Kram
från Eva

Hemma på Landet sa...

Här får man längtan efter blommor och värme.Hoppas att det är bra med dig gumman. :-) Kram Stina

http://asas.tradgardsblogg.se// sa...

a blogglusten har sinat hos mig också- tiden räcker inte o ideérna tryter..=) Roligt ändå o höra ifrån dig- ser fram emot våren! / kram åsa

kirsti sa...

Hej kompis!
Kul med livstecken från dig!
Som jag sagt tidigare..vissa bloggare saknar men..;)
Jag har också lite glest mellan inläggen just nu..i alla fall på trädgårdsbloggen. Mest beroende på att deras server strular så.. man kan sällan logga in på tider då man har tid att blogga. Därför prövar jag nu "blogspot"bloggen istället..:)
Blev ju faktiskt enklare att kommentera här hos dig nu..när jag är inloggad.:))
Kram, och hoppas du skriver lite blogg då och då!
/Kirsti
Ps. Nä..inget sått här ännu.. Har saknat inspirationen och orken till det. Men det kommer nog..:)

kirsti sa...

..hmm..sorry.. Det skulle så klart stå: Vissa bloggare saknar MAN!
:)
hälsar en trött Kirsti

Karin A sa...

Hej Malin, så trevligt med livstecken från dig och få läsa om hur du har det. Nu har längtat satt in men det är inte heller långt kvar tills våren kommer. :) Här snöar det ikväll men helgen har annars bjudit på fint väder.

Ha en bra vecka och på återseende snart hoppas jag! Kram Karin

Lotta 8`) sa...

Så Malin - även du börjar tina upp ur vinterdvalan :) Fniss, skoja bara :) Jag vet ju att du har lilla hunden och att den ger dig fullt upp :)
Ja, det märks så väl att det blir ljusare och ljusare, och vi piggare och piggare :)
Den sida där jag har min trädgårdsblogg har en server som krånglar och ibland är det svårt att komma åt att läsa och skriva. Jag har numera en fotoblogg på blogger där jag försöker hänga med på fototema 365 dagar, kul men lite intensivt ibland :) Må så gott och på återseende, kram 8`)

Hemma på Landet sa...

Nää, fy att bli sjuk nu. Hoppas att du mår bättre snart. Kanske kakan hjälper.:-) Kramis

TrisselTrassel sa...

Hej fina du!

Helt underbar blogg och vilka skapelser du gör av pärlor, tyg, m.m. Du borde ju starta en egen liten bod ju med alla dina verk!

Det bästa var helt klart att läsa om sommaridyllen i Bohuslän när du lyckades få sandalen att fastna i ditt hår *gapskratt*, förlåt men jag såg det framför mig! Blir så glad när jag pratar med dig!

Kram M

Elins tittskåp sa...

Härligt att läsa dina funderingar inför sommaren,alltid lika trevligt och spännande såhär inför trädgårdsplaneringen. Tänker alltid att koncentrera mej på en sak, men det går inte, jag vill allting. Är lite avundsjuk att det tittar upp lite julrosor hos dej, här är snön meterhög och det finns ingen chans för nåt att sticka upp ännu.

Ha det trevligt framöver med hund, katter och blomster. Kramar Birgitta

Designe sa...

Hej! Kul att du är ute och bloggar igen och att du tittade in hos mig! Härliga bilder även om de inte är nya! Kram :)

EVA sa...

Svammel...??? å nej, du kloka, alla Dina ord tar jag till mej, och förstår!!!

Crea Diem...WOW, just precis sååå är det ju!!!

Nu ska pälsklingarna och jag ut, jag känner inte så mycket för ut just idag, skulle hellre vilja vandra över golvens knarrande i vedspisknastret...fantiserar och drömmer...men nu så ska vi ändå Ut igen, och dansa lite lätt med kängsulor och tassar i vintersolen :-)))

KRAM från Eva

disa sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區