17 mars 2011

Det tog tid...Bilderna som jag hade tänkt ha med i inlägget hade "gömt sig".
När jag trodde att det var överladdade från kameran så gick dom inte att hitta bland alla mappar på datorn...Men idag var de "tá dá" på plats!

Våren fortsätter ta över efter vintern och även om det har varit ett par kalla nätter så har dagarna varit fantastiska med en stor sol som lyser över oss.
Läste att Göteborg har haft sk metrologisk vår - 7 dygn över 0 och då är det nära även där jag bor


"Liten blå" närmast husväggen.


Första blå Krokusen.


När det bleka vårljuset kommer in genom fönstret så satte den här "rackaren" igång att blomma.
Hibiskusen har blommor stora som tefat!


Änglatrumpeten sträva på.

Tänkte att jag skulle hinna med en liten runda med vovven innan jobbet kallar, lite frisk luft och dagsljus är välbehövligt innan man ska in på jobbet
Den här helgen är jag ledig och det är efterlängtat...Det är en massa frösådder som väntar på omplanteringar och det ska röjas plats för mera krukor.

Ha det Gott!

8 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Visst stämmer det att det är vår men inte hos mig! Vi har minusgrader på natten och tjäle, så hos mig tittar inga lökar upp!!
Jag längtar också efter ledig helg :)
Ha det gott, kram :)

Poppins sa...

I vår trädgård hittar jag ingenting annat än snödroppar. Tror jag får gå en runda med kameran och leta efter krokusar, de borde väl vara på gång nu även hos mig.
kram
Poppins

Corrina sa...

Snö över allt på tomt, ingen växtlighet alls så långt ögat kan se. Jo äppelträden syns ;) Men oj i dag lös solen så någon millimeter sjönk det vita. Kram

karina sa...

Hejsan!
Så bra att du visade hibiskusen för det får bli den växten i mina krukor i fönsterrummet, tills det blir nybyggt och jag kan möblera med medelhavsväxter också. De klarar ju en allergiker så då var det problemet löst, och den roliga uppgiften att söka har börjat med tanken. Här har det blivit så mycket barmark att plattgången börjar synas och man är bra less på snömassorna. Ha det gott, Karina.

Hemma på Landet sa...

Vad mysigt med vårblommor.
Jag tog bilder igår på min hibiskus. Jag fick den i present för ett tag sedan. Aprikos färg har den. Din färg är finare, tycker jag.;-)
Kram Stina

Birgitta sa...

Hos dej har våren verkligen tittat upp, det märks att vårt land är avlångt med alla olika zoner. Drivan ligger meterhög i vår trädgård, men nu hoppas jag att det tar i och blir bart på flera ställen nu när solen och värmen är hos oss den här veckan, man får njuta medan man kan.

Det är så mysigt att gå runt och titta på vad som vågat sig upp i trädgården, men än dröjer det nog hos oss.

Tack så mycket för de fina och trösterika orden på mitt förra inlägg, det känns skönt när man vet att det är många som förstår hur det känns när ett älskat husdjur bara försvinner. Men han är där han ska vara, så det känns bra nu.

Kramar och ha en skön vår vecka, Birgitta

Eva sa...

Så fina vårbilder hos Dej Malin.
Är det en liten scilla där vid husväggen, den blå där...?

Här där jag bor, är det inte så mycket blommandevår än, men snön smälter på bra, så snart så dyker det väl upp några små solar runt husknutarna ;*)

Nu ska vi ut på en nattsväng, vovvarna å jag.

Kram från Eva

Fröken Kråknäs sa...

Vårtecken, ack så härliga!

Du har en utmaning på min blogg.

Ha en skön helg!
Katarina