13 april 2011

Det har vårregnat här!
Hela tisdagen regnade det och man kunde nästan"se hur växtligheten sög åt sig vätan" och satte fart mot ljuset...Det som tidigare bara sett grått och tråkigt ut fick en skjuts och lyste grönt...Kommer det sen sol på det här så kommer det fullkomligt att explodera!

Idag är jag ledig och borde vara ute och fixa men annat påkallar min uppmärksamhet idag...Får satsa på att helgen kan bli fin och att det blir uteliv då...

Lite påsk inne.


...och lite påsk ute.

Det är lite bakvänt att påskhelgen ligger så sent i år...det känns nästan som om den redan har varit...Jag har satt fram lite saker bara för att "hinna" se dom innan de raskt ska plockas undan - för när påsken är över så är vi närapå inne i Maj månad.

Ha det Gott!

7 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Tjohoo :)

Jag har samma känsla för påsk, att den kommer lite i skymundan nu när den är sen. Jag har inte påskat något alls här hemma, bara lite i stugan där vi kommer att vara i påsk.

Jo, regnet gör gott för växterna och det är varmare än vad det var förra veckan, alltid ett gott tecken :)

Vårhälsningar Lotta 8`)

essemia sa...

Är likadant här. Satte upp påsksakerna för en vecka sen, för att hinna se dom över huvud taget! Är dåligt på det annars. Ibland blir dom liggande i lådan istället, haha.
Ljuvliga påskliljor. Önskar jag kunde ha dom inne, men se det går inte. Men då får man njuta av dom ute istället.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Jord under naglarna sa...

Här uppe brukar man säga att snön ALLTID ligger kvar över påsken och ajg gissar att det här är första påsken som det faktiskt är helt (nåja) bart ute.
Vi brukar alltid vara ute på isarna och fiska och grilla i påskhelgen, men i år blir det annorlunda.

karina sa...

Hejsan!

Det blir ett golvpåskägg med godis i och ett litet till barnbarnet till påskpynt, för det ska ju bli kanonväder och då vill ingen vara inomhus. Hon är bara 6 mån så inget att ta hänsyn till än "ler". Hoppas få ligga och mysa med henne i hängmattan och äta en och annan godisbit. Kom på en bra rosstolpe men när jag ska göra något så blir det aldrig några, nej det ska fixas 10 stycken för jag har många klätterrosor och behöver bara köpa till 3 stycken. Gör ett slags staket av bambu och trä och resterande tomtgräns ska få syrenplantor vartefter plånboken tillåter. I vår så har rådjuren varit framme men till nästa vår så tror jag att jag har stängt dem ute, för jag vill ha kunna njuta av mina blommor när jag flanerar omkring. Ha det gott, Karina.

Kokospelle sa...

Imorgon åker tuppen fram. Jag tycker det känns rätt bra med en sen påsk för hit har våren kommit alldeles nyss. Har fortfarande snö kvar på gården....

Corrina sa...

Här har ingen påskstämning infunnit sig alls. Kan det vara för jag inte äter godis alls nu sedan flera veckor tillbaka ;) Har sätt att det växer här med. Har gömt mina tulpaner så de får växa utan att bli upp ätna. Kram

karina sa...

Hejsan!
Visst får man kämpa för att slippa skadedjuren "ler". Har tröttnat på både dem och den illa skötta skogen så nu ska det bli syrenhäck planterad i höst. Såg över hos grannen och det kommer att bli snyggt gröns och över kommer tallarna. Jag tror tulpanerna inte hade kommit så långt när de var inne och åt rakt av allt det gröna, så jag kanske får njuta lite av mina tulpaner ändå. Ha det gott och Glad Påsk, Karina.