20 juni 2010

Tiden går fort när man är lycklig....Och visst sjutton är jag det...
Det är sommar nu och det växer så det sprakar och knakar - det blommar och står i och det känns nästan overkligt att det återigen är det underbaraste tiden av alla...
Midsommarveckan!

Har varit tyst från mig blogg länge nu...den rätta lusten att skriva har inte infunnit sig och jag har tagit det med ro. Återigen har det varit en tids datakrångel som satt "käppar i hjulet" men det hela är nu avhjälpt med en sprillans ny bärbar dator...Den andra gjorde sin final med att börja osa bränt från sladden och sen var det slut med den...

Det märkliga är att i samma takt som bloggandet minskat/upphört så har också kreativiteten inskränkts...inte samma mängd av pyssel och inte samma frenesi att "göra nytt" - tråkigt!
Kanske är det så att jag behöver inspirationen och energin som alla dessa härliga bloggar ger och 
kanhända är det alla "mästerverk" som smittar av sig...Snart är det semester (nja...1 månad kvar) och
det brukar vara den tiden som jag får som mest gjort och jag längtar...


I växthuset står "vilsna" frösådder kvar och väntar...


Midsommarblandning men troligen så har Vallmon blommat över till nästa helg...


Till midsommarkransen...


Aklejornas tid är absolut just nu....


Det lilla fågelbadet.

Det blev då till slut några rader från mig och jag ska ta tag i bloggen så smått nu.
Jag är fortfarande hissnande glad att vintern är över och all den hemska snön ett minne blott, kan komma på mig att mana fram bilder från trädgården med all snö (...har visst ett drag av självplågeri)...Men bilderna försvinner rätt snabbt och det är hela härligheten som är nu...

Ha det så Gott!

7 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Jag vet inte om den långa vintern gjort att jag har haft fullt upp med att bara njuta av våren o försommaren. Jag noterar varenda blomma, alla fåglar o känner mig bara så oerhört lycklig :).

Vad gäller mitt pyssel o min kreativitet så är det ett bastubygge som kommer att uppta all vår tid i sommar. Äntligen!

Varm kram

Poppins sa...

Hej! Har undrat vart du tagit vägen. Men jag har inte heller varit så aktiv med bloggandet - tiden räcker helt enkelt inte till! Men nu är det snart semester och det ska bli så skönt att bara finnas till.
kramar från Poppins

karina sa...

Hejsan!
Skönt att datakrånglet är borta. Hade problem i ca 1 månad och kom in i en läsperiod så det var lite jobbigt att komma igång med blogg och inspirationstankarna igen "ler". Kan vara bra med lite pausar i livet och jag har nu dragit ner på tiden framför datorn, men till hösten så blir det väl mer. Nu bara njuter jag av trädgården för det kommer nya blommor varje dag och jag får fara som en tok med kameran och sen dokumentera bilderna. Kan ju kanppt ett blomnnamn och då kan det vara bra att ha det nerskrivet "ler" Ha en trevlig midsommar, Karina.

Birgitta sa...

Trevligt med ett inlägg så här från dej, annars ses vi ju ibland i annat forum, hihi. Mysigt fågelbad du har inbäddat bland grönska och blommor. Ja, nog är det lite olika med inspiration och kreativitet, kanske är det som du skriver att man triggas igång av andra som har goda och många bra idéer och så kastar man sig in i nåt projekt, men ibland blir det lite för mycket kan jag känna, blir lätt entusiastisk, men orkar inte egentligen med det, men vill ändå göra färdig liksom. Jaja, det är iaf roliga grejer för det mesta. Trädgården är väl högsta prio så här års. Maken håller på och bygger på orangeriet och det blir spännande,men klart blir det inte förrän nästa år, vi ska vara lediga också i sommar. Och så har jag skaffat flera pioner, är lite piontokig tror jag, börjar man så vill man bara ha fler.

Jag vill önska dej en trevlig midsommar med fint väder, fast vädergubbar vet visst inte hur de ska ha det, ömsom sol ömsom regn kanske.

Kramar och ha det gott, Birgitta

Designe sa...

Vilka härliga trädgårdsbilder! Kul att få se bild på dig oxå här på sidan! Visst är det så att man kommer igång och blir kreativ då man tittar runt på bloggarna..ibland blir man bara stressad över hur fint alla gör, då kan man behöva lite paus både från bloggar och pyssel! Jag är inredningssugen nu och fotosugen! Ha en fin midsommar! Kram :)

from Alice John with a whisper sa...

tyckte om de "vilsna" kryddorna... :)

kram

Fågel Blå sa...

Hej!
jag hittade din fina blogg genom Mormors hem,
så fint du har det!
Kommer snart tillbaka!
ha en fin Kväll!
Kram Kathrine