23 december 2010

EN RIKTIGT 
GOD JUL TILL ER ALLA!


I väntan på sina placeringar.Tomten ser inget och grisen verkar sur.


Solsken genom fönstret.

Det är kvällen före julafton och nu har den där härlig helgkänslan lagt sig över oss här hemma.
Maten och godiset står klart, klapparna är inslagna och ute ligger snön som ett täcke över marken.
Det är nästan trolskt ute i kväll med månen som ett klot på himlen och skuggorna som blir blå, är dock helt försvarligt att vara inomhus för det är en bister kyla.

Ha nu en riktigt God Jul!

8 kommentarer:

Poppins sa...

Önskar dig också en god jul!
kramar från Poppins

Lotta 8`) sa...

Ja, nu är det sannerligen mysigt att vara inomhus och kura och bara njuta av julefrid!

Önskar dig en härlig julhelg! Julkramar ♥

Birgitta sa...

Mysiga tomtar titta fram ur vrårna, hoppas de hittat sina platser innan julaftonen. Här är kallt -25 och väldigt vackert ute. Inne är det gott och skönt, brasan ska tändas och gröten ska kokas.

Hoppas du får en fin och skön jul med trevliga stunder, klappar och mysig stämning med de dina och alla husdjur.

Hos mej är det lite sordin på julstämningen iår, våran gosekatt Knodden har varit försvunnen i tre veckor, det är så sorgligt och hemskt nu när det är så kallt också, men jag hoppas på mirakel. Men tänk så tungt det känns när en kär katt bara försvinner, kanske instängd eller skadad. Ja, det var lite dystert så här på julaftons morgon, men annars är här bra och trevligt med alla barn och värme.

God Jul önskar jag dej och din familj. Julkramar Birgitta

kirsti sa...

Önskar dig en riktigt god jul!!
Samma klotrunda, magiska måne lyser här, just nu.. Kände nästan för att yla lite när jag såg upp mot den från köksfönstret i väntan på att kaffet skulle puttra färdigt! Men lät bli.. med tanke på att man kanske inte bör skrämma slag på Per & barn på julaftonsmorgonen.. :)
Kram! /Kirsti

Moa sa...

Tassar in så här på julaftonsmorgonen för att önska Dig och de dina en riktigt God Jul.. kram/monica

Lusthuset sa...

En riktigt GOD JUL önskar jag dig. Mysig stämmning och god mat och allt som hör till. Vackert vinterlandskap bjuds det ju också på i år. Kram!!

corrina sa...

Hoppas du fick en fin jul, själv sitter jag lite snopet och undrar vart dagarna tog vägen. Nästa år skall jag banne mig ha planerat allt i detalj eller så reser jag bort ;) God fortsättning och kram

karina sa...

Hejsan!

Ja, nu är julen över och man börjar redan ana "vårsolen". det ska bli intressant att se hur länge det dröjer innan man kan ta med den första kaffekoppen ut och njuta av solens värme. Ha det gott, Karina.