8 augusti 2007

Det är inte så speciellt kul just nu - har haft magsjuka och sov så gott som hela dagen igår...och just nu känner jag mig helt utmattad men uppe på benen igen...Märkligt hur utslagen och eländig man blir...ingen annan i familjen är drabbad så är väl så att jag fått i mig något som inte var så bra...

Ute skiner solen men jag orkar inte med det heller...ska gå och lägga mig en stund igen och förhoppningsvis så är jag piggare då jag vaknar igen...


Penséer på trappen blommar fortfarande...


Är detta Kärleksört...växte på klipporna vid sjön...


Ljungen har börjat blomma så fint...

Pratade med min goa trädgårdsvän förrut och kom fram till att snart är det vår igen!
Snart så kommer affärerna var fulla med lökar som ska ner i jorden och sen ska man bara fira lite jul och sådär - i slutet av januari är det nästan vår....fröerna kommer till butikerna och drömmarna om sommarens färgring i full gång återigen...
Härliga trädgårdsliv säger jag bara...hela året innehåller glädjeämnen och förväntningar...

Ha det gott!

9 kommentarer:

Marina sa...

Usch, stackars dig som blev magsjuk. Det är hemskt! Hoppas du piggar på sig snart. En sedum släkting är det helt klart. Växten alltså. Visst är hela trädgårdsåret underbart. Jag har inget emot att hösten närmar sig. Varje årstid har sin charm och sitt mysiga.

Susanne sa...

Tack för rara ord i bloggen. Skickar en tröstkram till dig din stackare. Magsjuka är vedervärdigt! Hoppas det är bra nu.
//Kram

Marie sa...

Krya på dig. Magsjuka är verkligen hemskt.

Kram Marie

Åsa sa...

Magsjuka, ve och fasa, det är bland det värsta jag vet! Hoppas det är över nu så att du mår bra igen!

Ljungen är så vacker!

kram Åsas Kammare

olivelund sa...

Hej Malin och hoppas att du mår bättre, inte roligt med magsjuka....Jag är jätteglad att du skrev en kommentar i min blogg så att jag hittade hit!!!! Jag trivs här bland dina loppisfynd och i din trädgård, det känns lite som "hemma".
Ditt madonnafynd är ju bara så otroligt. Hon är så vacker! Och fjärilstavlorna, underbara! Jag kom just in från lite fotande nere vid ån. Vi bor alldeles intill. Jag har fått dille på att fota kryp just nu, tror minsann att det är Clara och Pieces& Dreams som smittat mej...Ha det så bra och krya på dej! Jag kommer tillbaka hit, kram!

Monica sa...

Usch vad tråkigt för dig att vara sjuk..hoppas du mår lite bättre nu i kväll. Sedum är det nog och jag tror den är väldigt lik kärleskörten..jag fastnade i några när jag var ute o gick häromdagen tyckte de var så fina..lite röda på stammarna och lite gröngula i blommorna. Tyckte de skulle passa så bra i ett av landen här så jag "fastnade" i skotten..=). Idag jag varit inne i Vbg och gjort stan..vandrat runt i flera små butiker där och fikat nere vid vattnet. Man bor så nära men så sällan som man gör sig tid att bara vara .., gjorde lite fynd nere vid vassbotten, o Maja Kruus går man ju bara o suktar hos.
Ha det gott och krya på dig..Kram Monica

Fundera grönt sa...

Ja, det är väl så man får tänka - att det snart är vår...! Jag får ofta en liten släng av höstpanik (nej inte reedan!) vintern är ju så lång! Men bara det blir januari så går det åt "rätt" håll igen!
Trist med magsjukan, hoppas du mår bättre nu!

ÅsaGåsa sa...

Ånej, magsjuka som är så eländigt. :( Krya på dig!!
PS. Jag har precis skickat iväg en lökbeställning till odla.nu - ja, snart är det vår igen!

lifeblog sa...

Härlig positiv och varm blogg du har!