24 oktober 2007

Den allra första riktiga frostnatten har vi haft den natten som gick...var helt vitt ute då jag kikade ut i morse.
Löven har hållit sig kvar krampaktigt på träden men nu kommer de att singla ner vid minsta vinddrag...vemodigt men ändå ett sätt för naturen att sätta punkt för denna gång.

Egentligen så har jag gott om tid men vet inte riktigt vad som händer för det känns som om jag inte hinner med hälften av vad jag föresatt mig att göra...
Lite halsband blir det och lite "sying" men jag har inte nått högre tempo precis...Ett tu tre så har dagen gått...Funderar på om det är mörkret som "tar min tid".
Jag är inte någon vintermänniska
och det beror mycket på att jag jag inte gillar mörkret...Visst är det mysigt att tända ljus och kura sig innomhus men det är ändå inte det samma...


Löven kommer att falla strax...


Årets sista ros tog jag in i går...tur för den hade frusit under natten som gick...


Måste köpa fler glashjärtan...

Detta var bara ett inlägg om ingenting och om en stund så ska jag iväg och jobba kvällen...Blir två kvällar på raken nu men till helgen är jag ledig...

Ha det gott i höstkurandet!


17 kommentarer:

Designe sa...

Vilken vacker ros och fint hjärta..såna kan man inte få för många av! Tack för kommentaren hos mig! Ha en bra dag! Kram :)

Poppins sa...

Hmmm, har jag missat något? Glashjärtan? Vad ska det bli?
Håller med om att dagen går fort. Tror att mörkret gör att det känns som om man inte har någon fritid. Kroppen ställer in sig på sömn tidigare och tidigare på kvällen.
kram

Dubbelörnen sa...

Glashjärtan??!!! Vardå??? De var ju hur fina som helst...
Hösten är mysig, nedvarvning o förberedelse inför julen
Kramar

Randi sa...

Du bjuder på vacka höstbilder! Men vilket vackert glashjärta du har! Måste nog försöka hitta lite glaspynt till julen. Gillar vitt och silver som julpynt.

~Eva~ sa...

Saknar ord när jag ser den VACKRA rosenbilden ~~~
Jag tycker så mycket om dina bilder och sätter du skriver på, det flyter som en skön uppriktighet genom ditt skapande...alltid.

Hoppas arbetstimmarna blir bra, fastän du känner dej lite off...du behöver nog mera ljus, förstår jag...
Har varit ute och kastat pinnar med hundarna på en stor gräsyta, omgiven av tystnaden och naturens vackra, kändes som om jag andades in lite mera ork igen :-)

Stor kram från Eva

~Eva~ sa...

*fnyser åt mitt felstav*
sättet...ska det stå där i förra inlägget *pekar och rynkar mina rynkor mera*


Kram igen! :-)

Birgitta sa...

Hösten är härlig, men mörkret kryper ur sina hålor alldeles för fort, det gäller att vara ute i dagsljus så mycket man kan. Vackra bilder, rosen såg alldeles, ja jag vet inte vad, så speciell, jag hittar inget ord. Kram och ha en bra helg.

Elzie sa...

Det är ju tur att jag bara har gubben som lägger sig i. Dottern bor ju hemifrån sedan flera år, tack och lov *s*.
Var har du fått tag i de fina hjärtana? Var så jättefina.
Kram Elzie

PS! Jobbar också kvällar och helger, men denna veckan har jag bara dag. Känns konstigt!

åsa sa...

Jo men inte handlade inlägget om ingenting..=)) jag är förvånad över att ni har såå fina rosor som blommar nu.. Vi har haft frost så många gånger..så det är kört för allt../ åsa

Marie sa...

Vacker ros och underbart glashjärta!

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

Hemma på Landet sa...

Härligt. Rosen är underbar. Kramis

Åsas Kammare sa...

Visst finns det vemod i hösten, men också en skön vila.

För visst blir man tröttare på kvällen.. Och sying går faktiskt lite trögt nu, men man får ta ljusglimtarna när de kommer och suga länge på dem...

Jag är också nyfiken på det där glashjärtanet... ser fint ut...
Varm höstkram Åsa

EVA AGNES sa...

Njut av att ta det långsamt och slött. Det är en konst det också.
Bry dig inte om att det inte händer så mycket.
Ett litet råd och en stor kram
Eva Agnes

monica sa...

Hej på dig.. nu gör jag ett nytt försöka att skriva.. gick inte så bra sist. Så vackra frostbilder, m ycket fint nu innan löven faller, ska ut och fota lite imorgon tänkte jag men då är det väl ingen frost..=). Så vackert hjärta du visar tycker visst jag känner igen det.. så lent och skänt att känna på..ha det gott i helgen. Kram Monica

Moas sa...

Lent och skönt ska det naturligtvis vara .. kan inte skriva så här en fredagskväll.. är #lite# trött..=)

lotta sa...

Vackert glashjärta.... jag som älskar hjärtan! Var har du fått tag i det? Tiden - ja, tänk att det är så ont om den, fast det egentligen är det enda vi har? Jobba heltid - då är det inte mycket tid över av dagen när man kommer hem men jag försöker att varje dag göra något bara för mig.... även så på helgen. Idag blir det säkert promenad och insamlig av lite naturmateriel till ett hjärta... Ha en god helg Kramiz 8`)

karina sa...

Nej, man blir lite seg när mörkret kommer. Har tänkt pyssla lite men det fattas lite prylar, och när jag ändå ska uppöver så får det vänta. Nu är det böcker som får underhålla en tid tills man vant sig med vädret. Ha det gott, Karina.

karinas.tradgardsblogg.se