16 oktober 2007

TISDAGSTEMA - HINDER

TID

Funderade en hel del på olika hinder jag möter...Kan vara hinder i bokstavlig mening som bommar och återvändsgator etc.
Pengar eller snarare bristen på pengar kan vara ett stort hinder...

Men kom snart fram till att för mig är bristen på TID det största hindret och det är också något som inte på något vis går att förhindra...Tiden går...

16 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Det var ju en bra och passande bild. Kram Stina

kulturbloggen sa...

Ja tid är verkligen ett hinder för mig ofta. Jag vill göra så mycket, så mycket. Det finns aldrig tillräckligt med tid för det.
RS
kulturbloggen.com

Gerda-Thyra sa...

Ja, tiden vill ju inte riktigt räcka till allt man vill göra... man får liksom alltid prioritera!

Elzie sa...

Nej, tid är något man vill ha mer av. Trots att jag bara jobbar 50% just nu så hinner jag ingenting. Eller kan det vara latmasken som satt sig i ryggen och tycker att man kan vänta med sakerna till i morron??
Kram Elzie

ÅsaGåsa sa...

Annorlunda vinkling på tisdagstemat. Men absolut, det stämmer in på mig också ibland!

Monica sa...

Bra tolkning den kan gälla för mig också.. alldeles för få timmar på ett dygn.. eller så jobbar jag borta för mycket.. nåt är det i alla fall...Kram..Monica

Nils & Oskar sa...

Kom att tänka på en vers som min mamma brukar citera: "Om alla klockor stannar, skulle tiden ändå gå. Den gör ju inget annat, den bara larvar på". Men visst skulle det vara skönt med några fler timmar på dygnet... eller kanske lite färre "måsten"? Tiden, eller bristen på tid, är något som jag brottas med mer eller mindre varje dag...
/Johanna

Marie sa...

Jag önskar att dygnet bestod av 24 timmar till så man skulle hinna göra allt man vill.

Kram Marie

anca sa...

Vi har visst samma hinder du och jag!

Poppins sa...

Ja, Tiden har blivit vår värsta fiende i stället för vår vän. Vi måste försöka komma på god fot med Tiden och Fröken Ur igen.
kramar
PS Jättefin bild, vacker klocka!

Ronja sa...

Fyndigt!
Visst kan tid vara ett hinder. Eller brist på tid. Eller bara tid så där i största allmänhet.
Läcker klocka!
Kram

karin a sa...

Fin tolkning av temat med en bra tid. Kan bara instämma - tiden är verkligen något som sätter hinder. Det är svårt att hinna med i dessa bråda dagar. Ha det fint!
Kramar!

Paula sa...

Jovisst är det så, några fler timmar per dygn vore inte fel..

lotta sa...

Tiden går och klockan slår.... så sant så. Vacker klocka du har avbildat :) Jag har tidigare alltid kämpat mot tiden men efter att ha knackat på den berömda väggen, så försöker jag följa med tiden och att fördela den och använda den på bästa sätt. Just nu har jag fastnad i en bok - och då är jag fullständigt tidlös - det som hindrar mig är att jag måste upp morgonen efter... Ha det gott, kramiz 8`)

Clara sa...

Hej kära Malin....ja, den där tiden ja....var tar den vägen? Kan man få veta det....leta upp den igen och återanvända den...det är ju så modernt nuförtiden recycling :=)
Nää du ...det går nog inte det....är det för att vi börjar bli gamla som vi tycker att den går så fort....eller kan det vara att vi är lite vimsiga och ostrukturerade och inte använder den på rätt sätt ?
Men Malin....du har blivit en baddare på att ta fina kort...den där bilden med den vackra skalbaggen som sitter och svajar i ljungkvisten...den är suverän....!
Skönt för dig att du har fått mindre och bättre arbetstid...då kanske du kan känna att du kommer i fas igen...
Du skrev att du var lite tvehågsen vad det gällde innehållet i din blogg....vad du skulle skriva om...jag tycker att ditt innehåll är helt perfekt...lite filosofiskt kryddat med härlig Malinhumor...fortsätt du så Malin...kolla inte så mycket på vad andra gör....jag gör ofta det misstaget själv och blir bara utmattad...så nu kör jag mitt race....hantverk&fotografi....det är ju det som jag älskar!!!
En stor varm kram till dig från en vimsig Clara( som just nu har TUSEN idéer i huvet)

åsa sa...

Tid ja.. det kan vara ett hinder..absolut.. och så läste jag ditt förra inlägg..
Jjag kan också känna att jag i min trädgårdsblogg vill skriva om sååå mycket mer.. och det gör jag också!!!
Ja.. det är ju min blogg så varför inte..så skriv du om det du vill..
Tankar och funderingar som du har.. tror jag vi har lite till kvinns...=))Jag tycker också de där inredningabloggarna är helt otroliga..men jag är inte såå pysslig så jag får ta valda delar!
Jag skulle också ha fastnat för den där.."krabaten" som dinglade på kvisten!!=)))/ åsa