5 oktober 2010

Så trevligt med så många kommentarer och trevliga rader här på bloggen efter att jag dykt upp här igen...Det ger mig verkligen en sporre att uppdatera sidan lite oftare.
Ute lyser solen från en höstblå himmel och färgerna riktigt "brinner" mot en...
För egen del har jag tillbringat dagen i sängen...I går fick jag ont i magen och började känna mig allmänt ruggig...Fick gå hem tidigare från jobbet. Hela natten låg jag och snurrade runt i sängen och med jämna mellanrum var jag uppe och värmde på vetekudden för att ha den som lindring mot det onda.
Fram på morgontimmarna slumrade jag till slut till lite och idag har det varit bättre men den där känslan av att vara sjuk/ruggig sitter i...magen ömmar lite ännu.

Är på det klara med att om det onda inte ger sig så bör jag uppsöka läkare men som den vuxna(?) människan jag är så har jag då rakt inte nån lust med det...suck...
Hade det varit någon av ungarna så hade jag utan tvekan marscherat i väg till vårdcentralen och fått expertisens hjälp att utröna vad det kunde tänkas vara som var galet.
Jag måste alltså erkänna att jag för egen del hyser en stor rädsla för sjukvård och att inte ha koll på kroppen.
Har aldrig blivit opererad och aldrig skadat mig så illa att jag behövt ligga inne på sjukhus...Har fött tre barn men den sjukhusvistelsen går väl under "friskvård"...Ja Ni hör ju hur förskonad jag varit...suck igen.
Blir magen inte bättre till i morgon så ska jag ringa till vårdcentralen...kanske...

Ville ha med någon bild till inlägget och här är en blek blommande Dahlia
som nupits av utifrån...dags för vinterförvaring.


Hittade ett set med söta kylskåpsmagneter...inte kanske någon raritet i sig men vi
tillhör den sorts familj som tycker att kylskåpet är en perfekt plats för viktigt lappar och kom ihåg...

Jag ska fortsätta tillvaron i sängen nu, har ägnat en stor del av dagen med att halvliggande klicka mig runt bland nya spännande bloggsidor...Det är fantastiskt med så många människor som delar med sig av sina liv, tankar och drömmar...Helt suveränt och så många kul idéer man får.
Nämnde ju i förra inlägget att vi närmar oss julen och idag har jag hittat en blogg som "bara är" just en julblogg hela året om VIT JUL.

Må så Gott!

Dagen efter inlägget kan jag meddela att det är mycket bättre och jag avvaktar med vårdcentralen.
DS

4 kommentarer:

corrina sa...

Men hallå däär, klart måste du gå till läkaren. Fast man är ju lika dan själv. Själv sitter jag med envis hosta å förkylning och inget är kul alls, så varför inte surfa runt hos alla vänner. Krya på dig. Kramen

Birgitta sa...

Trevligt att se dej här på bloggen, men det låter ju inte bra med ont i magen, men som sagt, det går ju öööver, man måste inte rusa iväg till doktorn genast, men ibland så är det nog bäst ändå. Hoppas du känner dej bättre nu och kan ta itu med din skaparlust. Det är så trevligt tycker jag när man känner att nu vill jag sätta igång och hugga i med det som bara legat och väntat på att få bli gjort.

Vackert med din bleka dahlia, som tecken på att sommaren bleknar bort, men snart är det dags igen.

Jag tycker att min sommar bara blev en förberedelse för sommaren med nya planteringar, omfördelningar, förflyttningar osv och sedan när jag kände att det var någorlunda klart, så var sommaren slut, det kändes konstigt, hoppas att nästa sommar känns mer klar.

Kramar och krya nu på dej, Birgitta

EVA AGNES sa...

Klart du ska gå till en läkare. Hellre för ofta än för lite. Men, jag känner ändå igen ditt resonerande hos mig själv.
Inte så att jag är rädd för läkare och sjukhus utan jag tror alltid att jag kan läka mig själv... Kaxigt, eller hur?!
Kramar Eva Agnes

karina sa...

Hejsan!
Det går nog över...jo jo jag känner igen det där, men med barnen är man som en helt annan. Julens rosor är färdigvirkade för i år ska det bli vackert värre i granen. Ha det gott, Karina.