14 maj 2009

Ena dagen si...och andra dagen så - Nu pratar jag väder igen!
Det är mitt i månaden maj men vädret påminner sannerligen om riktigt Aprilväder med
ömsom sol och ömsom regn...blåser gör det rätt så stabilt här i staden.

Vänern är "vårt vattendrag" och Googlar man på Vänern kan man få en hel del information, bl a så är Vänern Europas tredje största sjö och är stor nog att kallas för "innanhav" - Vänerns yta är stor nog att rymma hela världen befolkning!!!

Ja...kanske så ger detta en liten förklaring till varför det "alltid" blåser där jag bor...men visst sjutton är det många dagar som är helt vindstilla eller i alla fall nästan.
Är ju bara så att en ljum sommarvind inte känns på samma vis som när nordan visar sig riktigt skarp...

För tillfället är trädgården lite ointressant för mig - jag har en massa idéer på sying igen!
Har kollat lite mönster och skissat lite på olika saker...just nu så är allt helt och hållet för egen del.
Har nu till en början sytt mig en ny väska och den har jag börjat använda så smått, den som finns på bild här nedanför har hängt med några månader...
Vet att jag sagt att sakerna jag gör ska komma ut på bild men vet inte riktigt vad som händer...plötsligt så är grejerna någon annan stans och jag sitter med något nytt framför mig...Det som är bort är borta sga...


Min gamla väska!


Förgätmigej!

Detta blir ett litet kort inlägg så här på torsdagskvällen, imorgon är jag ledig för att sedan jobba de två helgdagarna - sedan ledig på måndag igen!

Heltiden klingar mot sitt sommaruppehåll nu...fyra veckors semester from veckan före midsommar. Efter den perioden så ska jag jobba natt tom augusti månads slut!

Ha det Gott!

7 kommentarer:

corrina sa...

Så fin väska, ser din logga på den ; )Här blåser det massor med, igår vad det hemskt med dessa kraftiga nordvindar. just nu skiner solen men det blåser. Trevlig helg

essemia sa...

Gu vilken snygg väska! Den som ändå kunde sy något sånt. Tänker och tänker men det blir aldrig något av det.
Hoppas ni får en riktigt skön helg.
Kram Elzie

(PS! Här har vi ju Helgahavet som närmsta granne, ja om man bortser från Innaren och Sörabysjön, hi, hi!, och den är mysig med en massa öar för sjöfolk att åka till).

Anonym sa...

Sitter här i lugnan ro på mitt jobb. Plötsligt en mycket konstig signal, har aldrig hört den förut!!! Kan min mobil bytt ringsignal alldeles själv - ja det händer ju konstiga saker nu för tiden. Men nej jag har fått ett sms, det första i mitt liv....bara det att jag kan inte få fram hela texten, hjälp hur gör man.... "idiot" att inte kunna sådant som varje unge kan...
PS din väska är läcker men den nyaste är om möjligt ännu läckrare. Ha en riktigt god helg även om jobbet skall ha sitt. Det blir ju ändå lite tid till annat hoppas jag.
Igår såg jag två "ungdomar" på moped i stan, jag kände igen dem vid noga granskning men hann inte ge mej tillkänna. Hälsa mopedföraren.
Lupinius

Poppins sa...

Tänk att Vänern är så stor. Nu måste jag berätta att jag aldrig har sett den i verkligheten. Har åkt förbi Vättern många gånger men aldrig Vänern.
Men vi har samma besvär här nere vid kusten invid sundet. Alltid blåst!
Lycka till med väskan. Din "gamla" ser jättefin ut.
kramar från Poppins

Monica/Moa sa...

Javisst har det blåst både hit o dit.. *ler*.. nästan så jag blåst hem till dig vissa dar.. Men nu kanske det bedarrar lite och vi får lite ro i trädgården. Din väska ser supersnygg ut, men snälla Malin nästa väska kan du väl fota med en gång innan den far iväg nånstans.. Ha en skön helg, trots jobbhelg.. Moa

Anonym sa...

Hej Malin :-)

Det där vackra väsktyget känner jag igen som ett gardintyg jag hade en gång...å, om jag hade haft det kvar, det är ju så himla fiiint!!!

Jag har tröttnat på bloggeriet, och stängt min blogg...för alltid.
Det har lutat åt det hållet länge, men just det sista steget kan kännas lite trögt att ta...men nu så är det klart :-)

KRAM från Eva

Elins tittskåp sa...

Ja, ibland kan det vara bra att ta en paus från trädgården, det kan lätt bli en mani, det där med sådd och blommor och rensning och vattning och allt annat också, som ju är härligt förstås, men avbrott behövs ju.

Din väska var jättesnygg, om det var din gamla, hur ser din nya ut. Spännande!

Vänern det känner man igen, en evig bris eller nordan, men när man lever i det så känner man det inte lika tydligt som när man bara är på besök. Är sällan nere i Karlstad nu för tiden sedan min mamma dog för två år sedan, lite synd för jag gillar att komma dit och vara, en härlig sommarstad som jag antar att även din stad är.

Kanske vi får se lite mer syalster varefter, det vore kul och då och så tar du väl en vända i trädgården förstår jag. Kramar och ha en fin vecka, Birgitta