24 januari 2011

Tre lediga dagar sveper förbi i ett rasande tempo o så är det "vanlig" vardag igen.
Det är väl just detta fenomen som vi menar när "tiden rusar iväg"...således går vi med stormsteg mot ljusare tider. Det har blivit dryga timmen ljusare på kvällen och det riktigt porlar i hjärtat av lycka.
  
Annars så går dagarna i sin vanlig lunk nu och det är jobb som gäller, men jag har hunnit med att så lite fröer, laga växthuset, sy en del och ta det lugnt...inga större åthävor att tala om utan det handlar mer om att ta vara på tiden.


Den fuktiga luften sätter rimfrost på grenarna
 

Den här snön knäckte takskivorna på växthuset då den skulle smälta.
I går fick jag skivorna på plats igen och det känns väldigt bra!


Måste ha en Tulpan med idag också!

Jobbar kväll idag och sen rullar veckan på igen...strax går vi in i Februari månad...Dvs den månaden som det är Bokrea - Det ska bli trevligt!

Ha det Riktigt Gott!

4 kommentarer:

Virkat och Kärt sa...

Tiden är en lustig uppfinning...egentligen. Jag blir som aldrig vän med den, och på slutet har den rusat så att jag knappt hinner med, och ifatt ;*)

Härligt med tulpanbilden ~~~

Tycker som Du om stickeriet, en färg känns mest lagom, även om jag ändå ska lirka in lite färger så småningom, i någonting.

Kram från Eva

Birgitta sa...

Det låter som riktigt trevliga dagar som du haft under din ledighet. Skönt att kunna ta sig för sånt som man gillar och trivs med. Frösådd har jag inte gått igång med än, det är lite för tidigt för mej, men maken är på fröspaning av tomater.

Bokrean känns alltid lika kul, fast den har tappat lite av sin magik nu när allt finns på nätet och kan köpas, men inget går upp mot att ta en bok i sin hand och bläddra.

Kramar och ha det gott, Birgitta

karina sa...

Hejsan!
Vad skönt att du fick skivorna på plats igen. Här har en tall ramlat ner över mitt profisoriska uterum så det blir nog till att nita lite mer plast i taket om jag ska kunna vara där. Förstår att man måste titta lite mer på priser i en barnfamilj men jag blir så glad att det finns ekologiska varor, för när mina barn växte upp så var det inte lika stort utbud av vanliga sorter och inte stod det var allt kom ifrån heller. Såg idag att det har kommit barnmatsburkar med ekologiska produkter, och det är ju en "bra att ta med grej" till barnbarnet. I morgon ska jag försöka hacka bort lite snö på baksidan så vårsolen gör platsen fri från snön fortare. Ha det gott, Karina.

Corrina sa...

Haha bokrean du är skojig du, själv ser jag framemot den ev kommande våren. Hoppas allt är bra med dig, kramen