10 juni 2007


I dag kommer det att bli en dag i skuggan för min del, jag är röd!
Jag som inte brukar bränna mig i solen har lyckats och jag skyller detta på att ozonlagret är extra tunt just nu...
Sen kan man ju med all rätt fundera på hur klokt det är (på en skala från 1 - 10) att åka ut till kusten och sätta sig på klipporna en hel dag när kroppen knappt hunnit se solen i år?
Ja ja det är smällar man får ta.

Jag köpte faktiskt betong igår - kanske kan jag hålla till borta i skuggvrån och fundera på vad det ska bli. Maken var inne på ICA och handlade dricka och då smet jag in på COOP-byggvaror...Familjen såg smått roade ut då jag kom kånkande på min 25 kg säck med betong över parkeringen när vi egentligen skulle ut till kusten...men de är rätt vana vid att deras mamma/fru får sin idéer och inte alltid följer logikens lagar...

Tog några bilder på de Akelejor jag hittade igår men verkar som om kameran inte mår bra i värmen...(fotografen är det inget fel på) så det blev inte någon bra skärpa...Den ena sorten som skiftar i lila ska jag försöka få med på bild under dagen.


Den här lilla koketta sorten har jag inte haft i min trädgård tidigare...


Dessa påminner om de blå jag redan har men det är lite mer kjolar på de här...

Nu ska jag ut och gå en runda i trädgården och se vad som hänt sen igår...Det är redan rejält varmt...sonen kom just upp en sväng och svor över värmen i hans rum där solen ligger på om morgonen...men inte värt att klaga...bara konstatera att det "är varmt"...
Ha det gott!

8 kommentarer:

Pia..... sa...

Grattis....och så vill jag gjärna se resultatet av betongsäcken sen..va kul med både det ena och det andra

PIA

Åsa sa...

Åhh betong.. vad kul! jag ska nog också slinka in.. o köpa..
Ja.. inte är det svårt o bränna sig nu....=( /Åsa

ÅsaGåsa sa...

Vad roligt att du ska gjuta med betong! Vad funderar du på att göra då?
Ser att du haft en dag vid havet - härligt! Själv tog jag årets första dopp igår, men inte i havet utan i en liten insjö.

Marie sa...

Låter som du haft en härlig helg. Spännande att se vad du gjutit av betongen.

Ha en bra vecka.
Kram Marie

karina sa...

Grattis...till vinsten. Ska bli kul att se dina betongalster. Har inte kommit dit än på min lista att ens inköpa betongen, men det kommer och högen av förslag bara ligger och väntar. Hade gärna slagit följe med dig på ödetomten, tänk vad man kan hitta och filosofera i en sån miljö./ Karina

Birgitta sa...

Jaha, det ska bli betonggjutning nu förstår jag, och jag hoppas att du visar resultatet framöver, jag är mycket nyfiken på vad som skall skapas. Värmen fortsätter säkert inte så länge till, så då kanske det är läge att röra lite betong, eller? Kram och ha det så bra bland aklejorna.

Hemma på landet sa...

Men vad fint du gjort!

Åh, vilken bild ...den där översta med den blå blomman. Jag dog...
Puss

Elzste sa...

Aklejor är väl underbart vackra? Jag har några här i trädgården (eller byggplatsen som den kallas för närvarande!) som liknar den första du visar, fast mina är mörkare. Tänk om man hade varit smart nog att skriva ner namn på sakerna man planterar?!?!
Ha en bra dag.
Kram Elzie