15 juni 2007

Inget svimmande för mig idag utan har varit skolavslutning i kyrkan och sommlovsglada barn som gällt. Solen har lyst och det har varit en riktigt gó sommardag.

Jag satt och kikade ut på trädgården och till saken hör att jag är närsynt och har glasögon...Här hemma brukar jag gå utan dessa...med påföljd att en hel del saker slipper jag se och annat ser jag som jag vill...När jag sitter och kisar mot rabatterna så ser det ut som en impresionistmålning av högsta dignitet...och så var fallet i förmiddags...Plymspirean blev så otroligt vacker och ovanför har Fläderna precis slagit ut alla sina blommor (en del ska bli saft).

Sen kan detta med synen bli lite galet, som den gången jag stod och pratade med katten och lockade på den...den rörde sig inte...Vid närmare kontroll så var det basketbollen jag försökte få kontakt med, den hade samma röda färg som våran "lurvkatt".
Ja så har jag det och som sagt så har man inte roligare än man gör sig...


Så här ser den ut just nu...kortet är taget i starkt soljus


Den söta lilla Backnejlikan kommer så fint insnärjd i en Lavendel..


Växer en Fläder åt andra hållet också så det är noll insyn mellan grannen. Det ska strax klippas ner lite för egentligen så är det en gammal Oxelhäck som markerar gränsen.
Men vi bor väldigt inbäddat med mycket uppvuxet runt hela tomten.

Ha nu en riktigt go´Helg på Er!


5 kommentarer:

Marie sa...

Tittar in för att önska dig en trevlig helg.
Kram Marie

Vackra bilder från din trädgård.

Monica sa...

Skönt att du mår bättre..det lät inte kul igår. Sommarglada barn blir man lycklig av så passa på o njut. Du är allt lustig du gå där o kisar och lockar på bollar..*ler*..bättre du har på dig glasögon hela tiden så inte grannar tittar snett..javisst ja det var ju inte nån insyn visade du och det är ju skönt så man kan va som man är..=)..tycker dina bilder är vackra ser nästan ut som dom är lite dimmniga i mitten är det mina glasögon =) eller gör du nåt extra med kameralinsen..?

Susanne sa...

Gött att du mår bra idag. Jag tyckte det var grymt kul när du ville locka till dig baskebollen :-)
Skönt med sommarlov nu. Slippa flänga på morgonen. Härligt!
Må så gott!

Birgitta sa...

Ja, det kan bli mycket tokigt ibland, jag skrattade när jag läste om att locka till sig en motsträvig katt, dom är ju sådana ibland. Själv har jag gullat med en gråsten. Härligt med uppvuxen trädgård, här jobbar vi för fullt med att få en sådan, jag gillar att boa in mej med mycket härlig grönska, lite lagom vildvuxet sådär. Ha det nu så gott i helgen. Kram

Åsa sa...

Usch då .. vad obehagligt att svimma så där..
men visst är det "härligt" att se så där utan glasögon.. jag vet vad du menar...=) jag är beroende av mina glasögon!!!Flädern blommar här snart...=) /åsa