12 september 2009

Det är verkligen en omställning för min del nu - att gå från nattjobbet tillbaka på heltiden på dan. Det är två helt olika livstilar...Har jobbat två veckor dagtid och det blir inte tid till så värst mycket mer än att äta och sova i mellan arbetspassen.
Jag har gjort mestadels kvällspass och då har jag förmiddagen ledig men den tiden "försvinner liksom bara"...ett, tu, tre så är klockan dags att ge sig av.

Nu är jag dock ledig och kan pusta ut...med i går så blir det tre dagars ledigt.
Det har varit sådant där riktigt härligt höstväder i två dagar med sol från en klarblå himmel och igår fick jag sån lust att ta en långpromenad med vovven. Vi gick längs med vattnet och jisses så solen värmde gott.

Bilderna som kommer här nedanför är däremot från i onsdags morse på väg till jobbet. Vi skulle ha planeringsdag på jobbet och jag hade vaknat lite väl tidigt så när jag var klar är hemma tog jag en liten extrasväng innan det var dags att bänka sig...
Gott med luft så inför en arbetsdag som började 8.30 och inte slutade förrän 21.30...


En ros i trädgården.


Morgonen var kylig så vad passar bättre än att värma sig på ett Salviablad.


Kärleksörten söker stöd av Lungörten.


En liten vik.


"En trappa upp".


Näckrosblad.

Idag bär det eventuellt av till loppis, dock inte riktigt bestämt ännu.
Känner att jag har sovit ut och samlat krafterna igen. Märkligt men det räcker inte med en natt för att "sova igen mig"...den första lediga dan går jag lite som i dvala och får sällan nått vettigt gjort...Är inte alltid så men väldigt ofta.

En Go Helg på Er Alla!

10 kommentarer:

corrina sa...

Här skulle dagen tas som den kommer, vad tror du det blev, gräsmattan fix, löken ner i jorden fix osv. Hoppas på en lugn kväll framför tv och ett fotbad eller en bastu ja vem vet. Kram

Kokospelle sa...

Jag har alltid jobbat dagtid mån-fredag. Det är ett slit och lite fritid när man som jag behöver de där åtta sömntimmarna för att fungera, det klarar sig med sju men då är jag inte på topp. När fredagen kommer är jag ofta helt slut. Lördagen går åt till att komma ifatt och så är det en dag att få nåt gjort på (som egentligen borde vara vilodagen) och så är det måndag igen och så rullar det på.

corrina sa...

Blev det nått loppis. Jag vågar inte åka på nått, husetär ju fullt av grejer, fast det är ju inte mina. Kram

Dubbelörn sa...

Vilken vacker promenad du gjorde :). Det är härligt när man ger sig tid att se det vackra omkring sig.

Förstår att det måste vara en omställning fr natt till dagjobb. Jobbar man dessutom kvällar så har man ju hela tiden en tid att passa. Detta gör väl också att man inte får så mycket gjort.

Men tror nog du snart får rutin på vardagslivet igen ;).

Söndagskram

EVA sa...

Kan förstå att det är en omställning för Dej...och visst är det lustigt hur timmarna bara kan swischa iväg!

Underbar bild av rosen i trädgården ~~~~

KRAM från Eva

Poppins sa...

Jag har aldrig jobbat natt så jag vet inte hur det är. Tror att jag inte hade klarat av att vara vaken på nätterna. Samtidigt är ju måndag till fredag en trist rutin... Mer fritid och mindre jobb till folket! :)
kramar från Poppins

corrina sa...

Ah det var inte en liten grej det, vad spännande.Sitter skit trött just nu daggs att sova , då jag har ett viktigt ; ) möte i morgon. Kram

Moa sa...

Stress stress.. hoppas du tar det lite med ro så det inte blir för mycket.. Jo mina sista liljor blommar för fullt.. och det är väl så att det finns liljor som blommar olika tider på säsongen, har jag kommit på. Har såna som blommar slutet maj början juni.. och tills nu, fantastiskt vilken rikedom det finns. Och detta har jag kommit på tack vare Botanicus.. Du plastmattor i Pappelina modell hittade jag nästan hemma hos dig, finns ju en mattaffär på den där stora vägen mellan vargön o vbg.. kanske inte så långt som till våra möbler.. där de säljer golv o kakel också. Lite extrapris hade de på plastmattor.. kika in där om du har tid. Kram och ha det gott..Moa

Jord under naglarna sa...

Jag kan se att kameran funkar bra Eller om det är fotografens förtjänst att det är snygga bilder! :)

corrina sa...

Det var skönt att få det gjort även om det inte var mina prylar det gällde,skall försöka skriva senare i kväll. KRam