28 september 2009

Här pågår renovering och byten av en del fönster.
Ena gaveln är insvept i plast och har en stor byggställning uppsatt, äntligen blir det av som vi har väntat på i sommar...en aningen fördröjt kan man kanske säga.
De fönster som nu kommit in är tre-glas och känns lyxiga efter att ha haft "vanliga" som ska tvättas både på insida och utsida...Dessutom är det skillnad på ljudisoleringen...blir ett dämpat ljud innanför och den uppsatta pressreningen som rasslar utanför hörs bara lite.

Jag har varit igång med ett inlägg här i flera dagar, men nått vajsing är det för det är stört omöjligt att ladda upp bilder.
Har ju beklagat mig över att det tagit lång tid att ladda upp bilder men just nu fungerar det inte att få in bilder vare sig från den gamla kameran eller den nya.
Vad det kan bero på vet jag inte men det är inte kul att skriva inlägg utan bilder...hm...
Så blir det dock den här gången.

Ha det Gott så länge och jag ska fortsätta lura på detta med bilderna!

5 kommentarer:

corrina sa...

Oj, där händer det mycket hör jag.Fast det blir ju fint då det blir klart. Maken kommer när som helst så jag skriver nog inge mer idag. Lite trött efter intrycken idag. Kram vännen

essemia sa...

Jag tycker det här bloggeriet är konstigt över huvud taget. Härom dagen kom jag inte in på min sida alls. Var dessutom tvungen att byta lösenord och det gamla hade jag ju haft hela tiden. Inte lätt att lära gamla hundar sitta, hihi.
Vi får hoppas det löser sig snart.
Ha en bra kväll.
Kram Elzie

kirsti sa...

Hej Mailn!
Jag har inte glömt att besöka din blogg, trots att det kan verka så med tanke på att jag inte lämnat några spår här på evigheter.. Har haft lite ont om bloggenergi, det är allt..
Hoppas du får ordning på fototrasslet! Väntar ju med spännig på dina "nya kameran"-foton! ;)
För övrigt instämmer jag med essemias kommentar.. Blogger funkar jättekonstigt just nu! Jag får inte längre ordning på varken teckensnitt eller radavstånd..och bilderna hamnar i en salig o-ordning hur man än försöker lägga in dem i texten..:(
..och det konstigaste av allt är att samma problem dykt upp på min andra blogg också, fast den är på blogg.se!!
Nåja, världsliga problem! :)
Ha det gott!!
Kram, Kirsti

Anonym sa...

TACK!! För att du jus skickat mig det finaste halband jag sett, mer sådan tack! =)
Idag ska jag ha det på mig, gå runt och styla med och skryta med att en vän till mig är grymt duktig på att göra halsband och annat fint!

Kramar Mia

corrina sa...

Jag har inte varit nere i butiken så mycket än, vill lära mig det nya först.Men det kliar i fingrarna, fast nu känner jag inget loppis behov....än. Kram