25 maj 2007


Det är en grå dag...jag skrev tidigare om att allt är grönt...jo...så är det...utan tvekan...
Här där jag är så är det grått så grått...Jag var ute förrut och försökte få igång gräsklipparen igen men inte...Dystert gick jag in igen...ser allt växa så bedrövligt och`Helg har vi framför oss...Hänrykning dessutom... Jag ska "hänrycka" mig genom att jobba...

Sonen har farit till Göteborg och ska höra på Nationalteatern...("inte på riktigt utan Totta" som sonen sa...) Jag tycker det är häftigt att han gillar dom...men det har han gjort sen han var liten och hörde oss vuxna spela deras musik...Han kom som liten till dagis och sjön "Speedy Gonzalez"....för full hals...tur att personalen hade träffat hans föräldrar innan(jag och pappan)...eller...jo...!

Jag är glad för min nya sax!
En jättefin Fiskar´s som klipper ända ut i hörnen på tyget...Dyr var den men känns som om den är värd varenda öre när jag "provklippt" här hemma under efetermiddagen...


Ja jag tror att detta blir allt för idag för nu ska ska jag klippa lite mer...grått är det ännu och
i morgon ska jag jobba igen så jag ska sova tidigt...
Ha det gott i hänrycktningens tid...hos mig är det grått...
6 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Vilken häftig sax! Kram Stina

Monica sa...

Va kul att sonen gillar Nationalteatern..det är riktigt kul själv kan jag allt spela den och speciellt då man har lite fest för då blir det nostalgitripp..=) Ja det är verkligen grått..o trist har också semester om 2.5 vecka och det ser ju inte lysande ut precis..bra sax du köpt..har modell större på jobbet och det är riktigt kul att klippa med dem..Angå.söndag..trist att du ska jobba om man nu tycker det är kul att träffas..men bor alla barna hemma så funkar det ju ändå..ska bjuda hem min mamma så slipper jag åka dit och så får hon träffa alla barna..låter som jag har ett fotbollslag men de är tre..men med bihang =)...ha ha..o så godingen förståss..med det vackra namnet;)

karina sa...

Ibland är det värt slanten att ha en bra tygsax. Har en lång som jag haft i många år och bara till tyg. Kul med barn som vill ha lite annorlunda, men fy så jobbigt att söka efter kläderna. Vad grönt gräset är hos dig. När min man kom så tittade han på mattan, och undrade var gräset var. Om någon undrar så kör jag med att det är Alvarsmark, för de stackars grässtråna syns knappt. Men det är färger i mattan, och det kan vara väl så tjusigt. kommer bara regnet så ska det nog bli lite gräs här också.

åsa sa...

En sådan sax har jag aldrig sett.. ha det gott! / Åsa

Anders Sparring sa...

Vilka fina trädgårdsbilder. Jag måste visa din blogg för min tjej Mimmi, hon är trädgårdsbesatt.
mvh
Anders Sparring

Eva Agnes sa...

Hej Malin
ack för besök på min sida.
Nu har jag tittat igenom lite av din och tycker att den är finfin.
Särskilt roligt var det att läsa att även du går in i ödehus. Jag bara älskar det men fick en obehaglig överraskning sist.
Han som äger huset men lämnat det vind för våg stod plöstligen där när jag fotograferade..... oj som det kan bli.
Ha nu en fin pingst och gärna fler ödehusbilder.
Kram Eva Agnes