18 maj 2007

Kyla och gråkallt men inget regn har jag haft idag...har varit nere i Göteborg och travat runt. Vi hamnar alltid först i Haga där min make har växt upp. Kikar i några av affärerna men jag tycker det är ganska onödigt dyrt där.
Vi hade inget mål med turen mer än att strosa runt och ta dagen som den kom...kika i affärer, titta på folk och så till slut så skulle jag köpa lite mer pärlor...Blev Panduro en sväng...och hade massa grejer med mig ut...får se vad det blir av det och faktiskt så köpte jag lite annat än bara pärlor...


Här är en snabb bild från affärsgatan...kanske inte den charmigaste miljön just här men folk är det gott om...


En blomsteraffär går inte att gå förbi utan att stanna en stund och så har jag gjort även denna dag. Har dock inte köpt något i västväg (växtväg menar jag ju)...Det var på vippen att jag köpte en bunt med Pioner men tyckte de såg så knoppiga ut att de kändes osäkert om de skulle hinna slå ut...


Detta är det enda som kommer att användas till växterna...Det är ett handtag med pip...
Genialt tycker jag...den ska skruvas på en pet-flaska och vips så har man en vattenkanna...


Ett hjärta av sten skrev jag om när jag hade varit på kusten...nu har jag tre till.
Tycker bara att de är söta och ska bara vara fina att titta på och känna på...
Är skönt att vara hemma i lugnet igen...det är bra att bo nära storstan men gott att komma hem igen...Väl hemma igen så blåser det och regnar så allt känns välbekant.
8 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Fina bilder, fina saker. Kram Stina

Birgitta sa...

Visst är det kul att åka in till storstan, och jätteskönt att komma hem igen. Dina hjärtan är verkligen fina, jag har själv ett grönt som jag fick av min dotter för inte så länge sedan, finns på bloggen att beskåda den 12 april. Hållaren till petflaskan var ju verkligen både snygg och praktisk.
Kram, ha det bra.

Monica sa...

Det var väl trevligt att åka till göteborg o strosa runt..själv har jag rensat häcken =) olika falla ödets lotter eller vad de nu säger...men det känns bra att det är gjort. Vilka söta hjärtan du köpt..och pipen var ju riktigt finurlig konstruktion på. Nu faller regnet igen hoppas det stannar upp till i morgon..ha det bra..Monica

Lusthuset sa...

Jag kan inte heller gå förbi en blomsteraffär utan att titta in, speciellt om de ställer växter utanför. Det ser så mysigt ut. Jag har också köpt en sådan plastpip. Den är jättepraktisk.

karina sa...

Vilka vackra hjärtan. En sån till petflaskor har jag inköpt på min loppisrunda idag. /karina

Marie sa...

Hej!
Ville bara titta in och säga hej. Såg att du hade varit hos mig och kikat.
Vad lustigt, jag var också i Göteborg igår och strosade runt i Haga. Håller dock med om att det är skönt att vara hemma igen.
Nu ska jag kika igenom din blogg.Ha en fortsatt fin kväll. Marie

åsa sa...

Haga var vi i för 3 veckor sedan.. fint.. men dyrt.. helt rätt...
Finahjärtan och en genialisk ide´om petflaska o pip..=)
Borta bra men hemma bäst../ Åsa

Gerda-Thyra sa...

Pipen till petflaskan har jag också...jättehäftig ide´... men de har missat en sak i konstruktionen, har du märkt det?

Det borde ha varit ett lufthål lite längre ner på handtaget, så vattnet hade runnit ut i en lite större och kraftigare stråle... nu är det lite mesigt rinn i den.

Ja i Haga kostar allt lite mer än på andra ställen... men det är ganska mysigt ändå.. Jag bor själv alldeles i närheten av den stadsdelen.