17 maj 2007

Regn och rusk hela dagen har vi haft...blåsigt och kallt. Jag har jobbat och imorse
hade jag helst dragit täcket över huvudet och somnat om när jag tittade ut. Min dotter har varit ute med kameran i trädgården så det är hennes bilder som kommer med här idag.


Frukträden blommar för fullt nu men det regninga vädret gör att bin och getingar som ska sköta sitt jobb väljer att hålla sig undan...


Tulpanerna hänger tyngda av regnvatten...


Hela trädgården inhöljd i regndis...
Jag hoppas verkligen att morgondagen har lite mer variation i vädret...jag är ledig och har planer för min dag...

5 kommentarer:

Monica sa...

Ja du vilken dag...regnet har ju formligen forsat ned...har nästan inte stuckit ut näsan mer än när hunden var tvungen att gå ut..med regnjacka..han smyger runt i kvarteret när husse tvingar honom at ha på något så löjligt, han en stor fin golden..ska väl inte behöva ha kläder tycks han tänka..syns i de bruna ögonen..=) Jag har varit parkerad vid datorn idag..har ont i rumpan..men är väl klar, du fångade mig nog när jag testade en av de färdiga mallarna förut.? kan jag tänka hade den väl i ca 3 min...men nu får det räcka och duga men jag har lärt mig massor av bara envetenhet skam den som ger sig..=) hoppas det blir bättre väder imorgon..ha en bra kväll..

Signe sa...

Vilken härlig trädgård och vilka vackra bilder! Hos mig har faktiskt solen strålat hela dan men vi får nog ert väder imorrn är jag rädd!..men då ska jag iofs jobba. Ha en fin helg! :)

Birgitta sa...

Fina bilder din dotter har tagit, du får nog akta dej, hon verkar ha tagit upp konkurrensen med dej ifråga om fotografering. Här regnar det och är grått, men det ska bli bättre imorgon, säger dom som vet. Kram

Åsa sa...

Usch så regnigt hade vi också igår.. men idag är det i vart fall uppehåll.. Fina regniga bilder du visar..=) / Åsa

Clara sa...

Vad vacker tupanen är med sin "regnklänning" ! Duktig dotter du har.....en liten blivande fotograf, månne!?
Kram