27 mars 2007

Bild från Hannu. S


Min lilla apa har varit med här på bloggen tidigare...jag kom hem från jobbet för ca en halvtimme sedan och känner mig lika menlös i skallen av trötthet som apan ser fånig ut. Jag kommer strax att stupa i säng...bara läsa en liten stund först.
Har varit solsken idag med och jag var ute en stund på förmiddagen, annars varit inomhus och ska jobba i morgon också. Jag jobbar heltid på schema så de lediga dagarna in i mellan är guld värda. Få se om torsdagen bjuder på solsken...då är jag ledig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj denna porrapa igen!!
Jag börjar knyppelkurs snarast och knypplar ett par string, eller köper muddar --- något måste göras!!! Skall fråga någon som vet när knyppelkursen börjar.

Kråkan

Lotta sa...

Gullig apa =) Tidigare jobbade jag på schema och vardagsledigheten var skön men samtidigt jobbigt i längden att jobba när andra var lediga - vet inte vilket som är bäst.... Vädret ser ju ut att hålla i sig tills helegen i alla fall så du får nog en skön torsdag. Så fint du gjort i ditt växthus och trappan med Lecablock var riktigt fint, jag gillar ju betonggrejor och de är ju lite i samma stil. En ide jag gärna norpar... =)