3 april 2007


Detta är min nya påskhöna med godis under locket, hittade den på OBS igår och nu så står den inklämd bland mina Pelargoner och annat smått och gott...


Nu är pelargondagarn slut men vi/jag gjorde en tur igår kväll till Blomsterhallen (i fall att sga). Nu kunde jag inte låta bli den vita Mårbackan jag stod och höll i förra torsdagen...så nu står den hemma hos mig...känns mycket bra. Fanns en hel del kvar från helgen men jag stod emot frestelserna, hamnade ute på uteavdelningen och köpte mer penséer i lite olika färg...Jag ska se om jag inte kan få bättre ordning på mina utekrukor idag, är inte riktigt nöjd med dem ännu. Det ser så "lite" ut i krukorna...klart att det växer men jag vill att de ska var fina nu!

En liten del av samlingen av pelargonsticklingar i ett av fönstren..det växer så det knakar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken tur att du köpte den vita mårbackan, den behöver du ha till din samling.
Vad gäller påskhetsen så ta det lugnt det blir påsk ändå. Sätt några fjädrar i någon buske och vips är påskfirandet i full gång. Det kan gå bra med en grannbuske ifall ingen annan lämplig dyker upp och då blir grannen lycklig också. Jag skall sätta i varenda buske utmed 45:an och sprida glädje, tror jag!!!

Påskkråkan.