30 april 2007


TREVLG VALBORGSMÄSSOAFTON
PÅ ER ALLA!


Gårdagen tillbringade vi ute bland klipporna, solen och havet..."en lisa för själen" med andra ord.
Ingenstans än vid havet kan jag känna mig så "ett med allt" och vardagen med alla måsten och stress försvinner...Jag bara är!

Ett hjärta av sten...


...bara vackert...


Klippor...


...och det skimrande havet...

Väl hemma igen så somnade jag som en stock...La sedan de vattenslipade träbitar jag fått med mig hem på tork i solen...kanske blir det något av dem eller så får de "bara" vara så vackra som som de är.
Har man sovit på dan så är det rätt knepigt att komma i säng...jag var pigg fastän det var mitt i natten.
Så det blev att jag satt och "länkade" fram till ca 02.
Dvs jag satt med mina tänger och länkade halsband...jag har snart en hel smyckesbutik här hemma...Jag ger bort ett då och då men har kommit in i en pärlperiod så det blir bara fler och fler. Maken är lite konfunderad och undrar hur många jag ska göra och egentligen tycker han väl att jag kunde sticka en tröja till honom i stället...men tji fick han...Han kan få spets på kalsongerna istället har jag sagt...


Så här blev det innan jag somnade...

10 kommentarer:

ÅsaGåsa sa...

Vad snygg du gjort bloggen med kungsängsliljor!
Dina smycken ser också jättefina ut. Ha en trevlig valborg!

Birgitta sa...

Det låter som en bra dag för både kropp och själ. Havet, vatten läker det mesta, man bara är som du säger. Det var stämningsfulla bilder, jag längtar efter att få vandra efter stranden och upptäcka "fynd".Sedan är det inte så dumt att man blir kreativ efteråt och spets på kalsonger låter ju jättesnyggt. Han har tur han din man! Fina smycken också. Ha det så skönt i valborg. Kram

karina sa...

Hejsan.
Jag har lekt med kameran med en härlig sten som jag ska lägga in sedan. Kungsängsliljorna är helvackra, och vita, härligt att bara få skåda naturens verk. Ja, lite av varje har man med sig från sina rundor i naturen. Dörrstoppsstenar, bara härliga mönster och färger. Karina.

Birgitta sa...

Ja, det är svårt att sluta, vill pröva ytterligare ett motiv eller text. Håller väl på tills jag blir nöjd, om jag blir det vill säga.
Ha det!

Åsa sa...

Åhh vilka fina halsband.. och kungsängsliljor ..det första man får syn på..=)
Klippor o sten.. inte dumt.. lugn o ro.. ja.. det behöver man ibland..=) / åsa

Signe sa...

Vilka underbara bilder från havet och fina smycken!
Din banner var ju superfin oxå!

Clara sa...

Vilken härlig dag du hade och vilka fina bilder!!!
Dina smycken är så stilrena och vackra...jag tycker att du ska börja med försäljning. Synd att de ska läggas på hög bara...
Din blogg blir vackrare för varje dag som man besöker den...du är duktig! Boxerkalsonger i linne med spets på är en idé som jag också haft...sensuellt :=)

Clara sa...

Förresten, måste fråga...är det du som figurerar på bilden där uppe till vänster? En vacker bild!Svart vita foto är fina!

Persilja sa...

Hej! Hittade hit via (Claras linneskåp). Fin blogg precis i min smak! Underbara bilder!!!
Kommer gärna tillbaka igen!!!

Clara sa...

Ja nu skriver jag igen....efterhängsen typ, eller hur :=)
Du frågade om damerna som var på tygbitarna i mitt paket...de är överförda på tyg med transferpapper, man lägger in pappret i skrivaren och väljer bild och sedan stryker man fast det på sitt utvalda tyg. Pappret finns att köpa i pysselaffärer. Man kan ju ha text också...man får inte glömma att spegelvända texten bara när man skriver ut den på pappret!
Testa...det är kul!
kram