23 april 2007

Satt här och kikade på bilder som jag tagit tidigare och upptäckte sådana som min yngsta dotter tydligen tagit under helgen.Hon har gått runt både innom- och utomhus med kameran och "knäppt" på det som fallit henne in. Jag är riktigt mallig över resultatet...visar några av dem här...kunde inte låta bli...


Bild från ett hörn av trädgården och jag vet faktiskt inte var hon tagit bilden...känner inte igen det riktigt. Finns stenar utplaserade lite här och där...Jo nu vet jag...det är från en skräpig hörna intill dammen...ska röja upp där ser jag...(bildbevis på mitt slarv alltså).


Här har hon inte simmat under vattnet men däremot tagit en närbild på en kristallkula...


Här är våran gamla grind fotad från vår yttertrappa, jag stör mig på den röda bilen som står parkerad och "stör" mig i färgen. Det som slingrar sig upp är en gammal rosablommande Kaprifol som ännu så länge bara ser grå, risig och trist ut men snart kommer den att rama in som en grön vägg, under de ljumma sommarkvällarna doftar den helt underbart...på hösten har fåglarna rejält med mat då alla de mörkröda bären kommer...


8 kommentarer:

Clara sa...

Din dotter har talanger för det där med att hitta fina motiv....den bilden med bubblorna var ju för häftig!Den röda bilen är lätt att beskära bort , om du har ett bildhanteringsprogram....eller låt den stå kvar så kan den matcha de röda bären till hösten :=)
Njut av din lediga dag!
Kram

Malin sa...

...om jag har ett bildhandteringsprogram...jo...men bilen körde visst iväg utan beskärning...

Clara sa...

hi hi....:=)
Då får du hitta något annat som matchar de röda bären, sen till hösten :)

Birgitta sa...

Du, din dotter har ett bildseende måste jag säga, hon ser det som är väsentligt, men hon brås väl på mor, eller hur. Det är klart att man ska vara mallig över sina barn.
Jag såg inget som skulle städas bort på de bilderna. Man får försöka se det vackra i det obetydliga. Kram

Åsa sa...

Vad roligt o se sin trädgård med sin dotters ögon.. fina bilder hon tagit..=) /åsa

monicathn sa...

Jättefina bilder din dotter tagit förstår att du vill visa dem..kul. Gillar din grind, en sådan skulle jag vilja ha..verkligen en fin modell, eget bygge?

Signe sa...

Vilken härlig blogg du har! Hittade hit nu från en annan blogg! :)

karina sa...

Vilken härliga bilder hon tagit. Kul att se vad som får ett barn att stanna upp och fotagrafera.