19 april 2007


Var ute och hämtade posten för en stund sedan och i högen av reklam låg detta...Jag är bjuden på bröllop mitt i högsommaren...vad härligt säger jag..!
Visste om det det men som den obotliga romantikern jag är så blev jag så himla glad när jag fick se det vackert präntade kortet med brudparets namn och allt...Kanske är det bäst att jag stryker den vita näsduken med brodyr på redan nu......efter en stund kom maken farande med full fart och gav mig dessa vackra rosor...
Jag har födelsedag idag!

8 kommentarer:

Birgitta sa...

Härligt att få komma på ett sommarbröllop och bli lite rörd. Jag förstår nog inte riktigt vad du menar med att inte dina bilder blir bra, jag tycker verkligen att du lyckats. När jag försökte idag fick jag inte ens ihop bild och ram. Jag vet inte riktigt vad jag gör för att det ska bli rätt. Det är rena lotteriet, men trägen vinner (hoppas jag). Kram. Fram för mer betong!!

Birgitta sa...

Du, förlåt mej, jag glömde, ett jättestort grattis från mej. Ha en bra födelsedag. Den verkar ju ha börjat bra med tanke på rosorna. Kram igen.

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Ett stort Grattis på födelsedagen kommer här!! /ÅsaGåsa

karina sa...

Vilken tur att du fick din ros och vilken fin bukett. Ett stort GRATTIS på din dag. När jag ser färgerna så längtar jag efter att få se min rosa-röda rabatt i full blommning. Ja kanske inte i år men nästa, när alla plantor är rotade och tillräckligt stora.

Lotta sa...

Med en enkel Tulipan.... Gratti på födelsedagen! =) Vilken fin bukett rosor du fick - så gulligt... Och inbjudan till bröllop - så mysigt.... Ha en fortsatt trevlig födelsedag!

mona sa...

Gratulerer med dagen din !!! Så nydelige blomster,og snill mann du har :)

åsa sa...

Grattis..!!!! på födelsedagen.. och visst är det härligt med bröllop....
I morgon har vi ockaå kalas.. min son fyller år!!! Ha nu en bra kväll o helg!!!/ åsa

Clara sa...

Här berättade du ju att du fyllde år...herrejösses ,jag har varit så ouppmärksam sista dagarna ..begriper inte det! kan det bero på Photoshopviruset jag har blivit drabbad av?
kram