19 april 2007Jag som skulle ut i trädgården som idag...det regnar, blåser och är kallt...Jag ska bylta på mig kläder senare och trotsa vädrets makter men lite sur är jag...
Kanske jag tar en tur till blomsterhallen i stället...kom ner dit igår och fick köpt honungsrosen. Hörde från en trädgårdsvän senare på kvällen att då hon varit nere och köpt två krukor så fanns det bara två kvar efter det...Tur att jag hann!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har beställt från Odla nu!!! Hjälp!!! det blev en röd, en vit, en gul klockmalva/blomsterlönn. I hastigheten blev det 3 st spikklubbor också. Den förbannade våren man blir galen totalt. Jag som inte skulle beställa mer..

Kines Lupinius

Lotta sa...

Honungsros "Lykkefund" planterade jag i fjol och nu är det en massa fina gröna skott - jag hoppas det blir lika många blommor....

monicathn sa...

Honungsros är ett bra köp tycker jag, så fina blommor, jag satte en förra året i ett nytt land vid vårt utbygge, blommade jättefint fast den var så liten. Fick blomman av mina barn när jag fyllde år och väntar nu med spänning hur den ska svinga sig upp i den fina metallställningen jag fick med.. den kommer i alla fall väldigt fint med massor av små skott..