15 april 2007

FÅR MAN RÄCKA UT TUNGAN ÅT FOTOGRAFEN....

...Nej det får man inte men är ok när det blir så här...lurvekatten mitt i rabatten njutandes av vårsolen.

Den där vårsolen är lurig...jag har varit ute i omgångar i trädgården, inte direkt suttit i solen men känner att jag ändå blivit lätt bränd. Jag brukar tåla solen bra och förr om åren blev jag aldrig uppbränd, men i takt med att ozonvarningarna kommit så märker jag att solen bränner rejält...riktigt kusligt vad det som händer.

Hur som haver så kan jag inte sitta inne utan ska strax ut... jag har fått ett nytt projekt i skallen...Jag läste i "Allt om trädgård" om att odla på höjden i pallkragar. Jag har fem stycken travade på varandra som jag använt som kompost. Jag har inte fått någon ordning på den och vågar inte använda jorden eftersom jag av misstag har slängt i rotogräs, nu tänkte jag slänga i lite hönsgödsel och hälla rejält med vatten på...sedan på med vanlig plantjord...så fröer och sen täcka över och vänta...går det så går det.
Kommer att återkomma med en rapport om hur det gått.

3 kommentarer:

karina sa...

Hejsan.
Jag är också impad av mig själv att jag lyckades få med det som skulle. Tror inte det och jag tar ingen ny. Titta på maloppas insändare. Om du inte har hennes adress, titta i min blogg.

Trevlig söndag, Karina.

Åsa sa...

Pallkragar.. är bra och jag tycker det är fint.. det gränsar av...
Måste ju vara lättare att hålla rätt på.. så helt ok.. kör igång...=) /åsa

karina sa...

Härligt med pallkragar. Jag kör med två på varandra. Lättare att rensa, iallafall för mig. Och med plast över så blir det ju en drivbänk. När jag ser alla katter i bloggarna så önskar jag att jag inte var allergisk, för det är något visst med katt. Fina halsband du hunnit med.