21 april 2007


För tillfället så har jag hamnat i "pärlträsket"...blir det ena efter det andra trätt på tråd och oftast mitt i natten då alla andra sover.
Är trevligt att sitta där ensam med sin lilla lampa tänd, hela huset är tyst och jag kan tänka mina tankar färdigt i lugn och ro...

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Malin, det är i alla fall kul med intressen och ibland går man in i dem med hull och hår. Jag gillar verkligen dina halsband, vill gärna se mer. Och dina texter, det finns mycket humor i dem. Kram

karin a sa...

Pärlor är kul! Jag har också perioder när jag pysslar med pärlor. :)

Clara sa...

Det är något meditativt med att trä pärlor....bara att sitta och titta på alla pärlorna i sina fack, peta runt lite förstrött med fingrarna bland alla de små skimrande älsklingarna..härligt avkopplande!
Usch, det är nästan lite småkusligt att läsa dina inlägg ...för det känns nästan som det var jag själv som skrivit dem. Vi funkar nog väldigt "lika" i huvudknoppen :=)
Jag jobbar hela helgen så den lär väl rusa iväg...inget photoshopande alltså:) Men jag ville passa på att önska dig en skön helg, du skulle väl också jobba, tyckte jag att jag läste någonstans...jobbar du också inom vården? Aja, vi får trösta oss med att vi kan roa oss sen när vi blir lediga ...när de andra jobbar :)
Kram

monicathn sa...

Vilka vackra pärlhalsband du gör, gjorde lite i vintras med mina elever det var jättekul jag var nog mest igång av alla..det med vita pärlor och massa nerhäng eller vad man kallar det var ju jätteläcker..=)

åsa sa...

Tjusiga halsband...=) /åsa

Lotta sa...

Pärlpyssel skulle jag också kunna tänka mig men jag har så mycket pyssel på G hela tiden så ännu en hobby - ja, då får jag sluta jobba =) Jättefina halsband, kan tro det är rogivande att trä pärlor... Ha en bra vecka =)